top of page
5458_edited.jpg

ELEKTROTECHNIEK

Elektrotechniek werkt het beste als u er niets van merkt. Het licht springt aan wanneer u de schakelaar overhaalt, de apparatuur loopt als een zonnetje en u hebt geen hinder van storingen. Ik lever elektrotechnische oplossingen voor particulieren en bedrijven. Van plaatsen nieuwe groepenkasten tot aan het aanleggen van uw tuinverlichting.

44313046_300195617375915_380896305607606

Groepenkast

Wilt u graag uw oude groepenkast met stoppen  laten vervangen door een nieuwe groepenkast met installatie automaat en aardlekschakelaars? Of wilt u uw huidige groepenkast laten uitbreiden met extra groep? Schakel dan installatiebedrijf Veenhuizen in.

IMG_0034.jpg

Verlichting

We zitten steeds meer buiten en dit betekend dat ook onze verlichting buiten goed moet zijn.

markus-spiske-kK7uPfb2YWU-unsplash.jpg

BETROKKENHEID

DSC_1187.jpg

Datanetwerk

In onze samenleving draait alles om snel en goed communiceren, ik help u daarbij. Door nauwgezet met u alle mogelijkheden van telecommunicatie te doorlopen, helpen wij u aan de juiste datanetwerken voor uw woonhuis of bedrijfspand.

image0.jpeg

Laadpaal

Als u een elektrische auto heeft aangeschaft en deze vanuit huis wilt opladen dan is het een goede keuze om voor een persoonlijke laadpaal te kiezen.

 

Installatiebedrijf Veenhuizen kan deze aan uw huis monteren. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw elektrische auto voor de deur opladen.

bottom of page