top of page
logokaalveenhuizentransparant (1)_edited

WAAR KAN IK U MEE HELPEN?

Hier een greep uit de diensten die ik kan leveren. Staat uw klus hier niet bij? Mail of bel gerust om te kijken waarin ik u hier toch mee kan helpen. Want samen kijken we naar de beste oplossing voor uw klus. Want Veenhuizen is 100% betrokken!

feature-residential-plumbing.jpg
5458_edited.jpg

Ik ben gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden en repareren van uw riolering. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, wij brengen het probleem snel in kaart met de modernste technieken en apparatuur.

5458_edited.jpg

Elektrotechniek werkt het beste als u er niets van merkt. Het licht springt aan wanneer u de schakelaar overhaalt, de apparatuur loopt als een zonnetje en u hebt geen hinder van storingen. Veenhuizen levert elektrotechnische oplossingen voor particulieren en bedrijven.

5458_edited.jpg

Uw badkamer en toilet zijn belangrijke plekken in uw woning. In deze comfortabele omgeving kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een moment voor u zelf. Voor de volledige verzorging van uw Sanitair kunt u terecht bij Veenhuizen.

Ook voor uw tuinverlichting

water2.jpg
5458_edited.jpg

De verwarming van uw huis is zeker in de wintermaanden van essentieel belang. De keuze van het verwarmingssysteem is afhankelijk van de ruimte en uw wensen. Veenhuizen levert en plaatst verschillende Cv-ketels en adviseert u graag over de mogelijkheden met betrekking tot vloerverwarming en boilers.

5458_edited.jpg

Vaak beseffen we het ons niet, maar we vertrouwen onbewust altijd op onze elektrische apparaten. Ook ons internetnetwerk is een primaire levensbehoefte geworden en een goeie waterafvoer is iets vanzelfsprekend. Dus een onderhoud of service beurt kan er voor zorgen dat het ook altijd blijft werken. Bel of mail gerust voor meer info, ik help u graag. 

5458_edited.jpg

Nooit meer kalk in uw koffiezetapparaat of waterkoker, zachte wasgoed, geen kalkaanslag in uw badkamer? Neem een waterontharder van Veenhuizen. Want zacht water is betaalbaar voor iedereen.

bottom of page