top of page
5458_edited.jpg

SERVICE EN ONDERHOUD

Vaak beseffen we het ons niet, maar we vertrouwen onbewust altijd op onze elektrische apparaten. Ook ons internetnetwerk is een primaire levensbehoefte geworden en een goeie waterafvoer is iets vanzelfsprekend. Dus een onderhoud of service beurt kan er voor zorgen dat het ook altijd blijft werken. Bel of mail gerust voor meer info, ik help u graag. 

DSC_1185.jpg

Datanetwerk

In onze samenleving draait alles om snel en goed communiceren, ik help u daarbij. Door nauwgezet met u alle mogelijkheden van telecommunicatie te doorlopen, helpen wij u aan de juiste datanetwerken voor uw woonhuis of bedrijfspand.

IMG_2297.jpg

Groepenkast

Heeft u nog ouderwetse stoppen? Ik kan installatie vervangen waardoor u direct weer bij de tijd bent.

DSC_1190.jpg

BETROKKENHEID

IMG_1504.jpg

Rioolafvoer

Laat uw riool eens controleren. Onder het huis komt u niet vaak maar hier kunnen wel lekkages. Voorkomen is beter dan genezen.

IMG_1638.jpg

Hemelwaterafvoer

Bij gescheiden riolerings-systemen wordt het hemelwater (regenwater) gescheiden van het afvalwater uit een woning of gebouw afgevoerd. Het afvalwater wordt geloosd op het riool en het hemelwater wordt rechtstreeks afgevoerd naar bijvoorbeeld vijvers en sloten, maar kan ook zelf worden opgevangen in regenwater-tanks voor hergebruik.

Dit bespaart energie, water en kosten van het verwerken van vuil water.

bottom of page